Medarbejdere

Skalk er en netværksorganisation med et lille effektivt sekretariat og et stort nationalt netværk af dygtige leverandører og faglige samarbejdspartnere.

Ring til os
Telefonen til kundeservice, +45 8627 3711, er åben mandag, tirsdag og fredag kl. 09:30-11:30 og igen kl. 12:30-14:30. Kundeservice kan bl.a. hjælpe dig med opdatering af adresse, køb/opsigelse af abonnement og bestillinger af bøger m.m.

Skriv til os
Vi besvarer mail så hurtigt vi kan, og normalt inden for 48 timer. I travle perioder, december-februar, kan der dog gå længere tid.

Abonnement og forlag: kontakt@skalk.dk
Artikelforslag og redaktion: redaktion@skalk.dk
Faktura og økonomi: faktura@skalk.dk

Louise Mejer

Redaktør på Skalk. Jeg er cand.mag. i klassisk arkæologi og museologiske studier og har mange års erfaring som redaktør inden for kultur, arkæologi og historie, blandt andet fra Tidsskriftet Sfinx og Forlaget Meloni. Jeg arbejder meget med helheden i formidlingen, herunder koblingen af tekst og illustrationer. Artiklerne skal være let tilgængelige og forfatters begejstring for emnet må gerne skinne igennem.

lm@skalk.dk
+45 3125 0891

Majken Astrup

Redaktør på Skalk Junior. Jeg er historiker og journalist og arbejder til daglig med formidling af historie i alskens former, herunder i børnebøger, og undervisningsmaterialer. Historie er uden tvivl min yndlingsbeskæftigelse. Måske fordi der er historie i alt. Af samme grund spænder Skalk Junior emnemæssigt meget bredt. Og mit mantra er at historien ikke kan være kedelig. Det kan kun måden, vi fortæller den på.

ma@skalk.dk

Jennifer Hammerdorf

Ansvarlig for medlemsservice.

jh@skalk.dk
+45 3020 4117

Jacob Buhl Jensen

Direktør og ansvarshavende redaktør. Jeg brænder for at skabe rammer, hvor fagligheden kan blomstre til glæde for nuværende og kommende medlemmer. Med i bagagen har jeg et stor netværk blandt museerne og stor erfaring med at kundeorientere virksomheder og organisationer.

jbj@skalk.dk
+45 3125 0603