Køb abonnement

SKALK giver dig viden om hele Danmarks fortid i en let tilgængelig form med flot layout. Magasinet bringer nyt om arkæologi og historie fra de første mennesker kom til Danmark under senistiden og frem til starten af 1900-tallet. Skalk skrives af dygtige fagfolk og de gode historier fortælles til dig, der har interesse for vores kulturarv. Skalk udkommer seks gange årligt.

SKALK JUNIOR er historiemagasinet for børn, ca. 8-12 år, der deler begejstringen for arkæologi og kulturhistorie. Hver af de indbydende udgivelser er fyldt med viden, sjove fakta, spændende historie, børnereporternes oplevelser, tema, tegneserie, krydsord, bog- og spilanmeldelser. Skalk Junior udkommer fire gange årligt.

ALLEREDE ABONNENT? Hvis du ønsker at betale for dit Skalk-abonnement eller en faktura med dit betalingskort, MobilePay eller PayPal, kan du vælge “Betal for nuværende abonnement”, så opretter systemet et betalingslink til dig. Kan kun  benyttes, hvis du er tilmeldt automatisk betaling eller har Betalingsservice-aftale.

HENT ET “GAVEBEVIS”, SOM KAN PRINTES, HER


Historiemagasinet til børn, Skalk Junior (36 sider), udkommer fire gange årligt.

Med et abonnement på fysiske magasiner får du leveret Skalk Junior i din postkasse i januar, april, juli og oktober.

Med et abonnement på digitale udgivelser kan du læse Skalk Junior på mobil, tablet og skærm i den periode, som du betaler for. Udgivelserne kan ikke printes.

KLIK HER FOR AT ÅBNE NY FANE MED  “GAVEBEVIS”, SOM KAN PRINTES

Skalk Junior magasin abonnement – 12 mdr.

249,00 DKK

Log venligst ind på min konto, hvis du allerede er abonnent.

Opret abonnement

Skalk Junior digitalt abonnement – 12 mdr.

175,00 DKK

Log venligst ind på min konto, hvis du allerede er abonnent.

Opret abonnement

Det populærvidenskabelige magasin Skalk (36 sider) udkommer seks gange årligt.

Med et abonnement på fysiske magasiner får du leveret Skalk i din postkasse i februar, april, juni, august, oktober og december. Prisen er inkl. levering.

Med et abonnement på digitale udgivelser kan du læse Skalk på mobil, tablet og skærm i den periode, som du betaler for. Udgivelserne kan ikke printes.

Uanset valg af abonnement får du også et login, der giver adgang til samtlige udgivelser fra 1957 og frem til i dag i det digitale arkiv og op til 25% medlemsrabat, når du handler i webshoppen.

Skalk abonnement – 12 mdr.

375,00 DKK

Log venligst ind på min konto, hvis du allerede er abonnent.
Opret abonnement

Skalk e-abonnement – 12 mdr.

250,00 DKK

Log venligst ind på min konto, hvis du allerede er abonnent.
Opret abonnement