
Havevækster og køkkenurter på 1700-tallets spiseborde
Fra 1700-årenes midte bugnede fyrsters, adeliges og velstående borgeres borde af grønsager og frugt. Selvfølgelig var der stadig kød, fisk og fugle på bordene, men langt flere grønsager og frugter end tidligere fandt vej hertil. Når mange af os i disse år forsøger at komponere måltidets retter i retning af mindre kød og flere grønsager, er det således ikke første gang i historien, at vi lader grønsager og frugt indtage en større plads i vores kost.
Af Bodil Møller Knudsen
×
Login
Har du ikke et login?
Opret gratis bruger
Læs artikler 1957-2015 Bliv digital abonnent
Læs alle artikler 1957-d.d. Læs artikel
10 kr.
Læs artikler 1957-2015 Bliv digital abonnent
Læs alle artikler 1957-d.d. Læs artikel
10 kr.
Adgang til denne artikel kræver et aktivt Skalk abonnement eller køb af adgang.