
Haneben
Den daglige kost i middelalderen har for den almindelige brede befolkning været ensformig og mangelfuld. Kun ved højtiderne var der råd til sul og kage. Men i de højere kredse var det anderledes, her kunne bordet være dækket med de lækreste ret-ter. Det har man mange kilder til at fortælle om.
Af Tove Hatting
×
Login
Har du ikke et login?
Opret gratis bruger
Læs artikler 1957-2015 Bliv digital abonnent
Læs alle artikler 1957-d.d. Læs artikel
10 kr.
Læs artikler 1957-2015 Bliv digital abonnent
Læs alle artikler 1957-d.d. Læs artikel
10 kr.
Log ind eller opret en konto for at læse denne artikel.
Udgave: Skalk 1987:4 © Skalk og forfatterne. Gengivelse er kun tilladt efter skriftlig aftale og altid med tydelig kildeangivelse. Redaktør: Louise Mejer. Ansvarshavende redaktør: Jacob Buhl Jensen.