VELKOMMEN

helleristninger2.jpg

Skalk fornyer sig

Forestil dig at få en frakke på med masser af lommer, og hver eneste du åbner, er fyldt med masser af spændende ting. Det er bare at åbne og kigge ned i dem. Og nogle lommer vil være næsten uendeligt dybe. Prøv selv.

Undersøg lommen med vores nye arkiv. Eller vores nye butik. Eller tjek vores kortfunktion ud, hvor du kan finder Skalk-artikler om måske lige netop din egn.

Så, frakken er syet, men mangler at blive ordentlig foret. Det arbejder vi på, og hver gang du tager den på, vil du opdage, at der er kommet nyt. Vi håber, du vil blive glad for snittet og kvaliteten.

 

Sådan får du adgang til indhold

Er du allerede abonnent på Tidskriftet Skalk, har du også adgang til det digitale indhold – dvs. webartikler og arkiv. Du skal dog lige oprette dig som bruger på hjemmesiden. Det gør du her: Betalende abonnent uden log ind? Klik her.  Du skal bruge dit abonnementsnummer, som du får sammen med bladet. Det står på den plastikfolie, du får Skalk sendt i, over dit navn. Er du i tvivl så kontakt Skalk. Udfyld formularen, og hvis vi kan bekræfte, at du er aktiv abonnent, bliver du oprettet som bruger og kan gå på jagt efter spændende indhold i webartiklerne og i arkivet.

Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement på denne side: Tidsskriftet om dansk arkæologi og historie. Du kan vælge om du ønsker en uges abonnent, et år eller 10 år. 

Det er også muligt at bestille nogle fysiske udgaver af Tidsskriftet Skalk – det gør du på denne side: Tidsskriftet om dansk arkæologi og historie. Du vælger hvilken årgang og hvilket nummer, du ønsker at købe. Du kan selvfølgelig lægge alle de numre i indkøbskurven, du ønsker.