NYHEDER

Annette Hoff: Den Danske Chokoladehistorie.
Bogen bringer hele fortællingen om danskernes brug af chokolade – fra 1700-årenes luksusdrik og frem til nutidens Yankie-barer og gourmetchokolade. Bogen er tredje bind i Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie om danskernes hverdagsbrug af de importerede nydelsesmidler.
Læs mere/køb
BollerSlot

Tacitus: Germania.
Germania er skrevet i år 98 af senatoren og historikeren Publius Cornelius Tacitus. Det er en etnografisk-topografisk skildring af det nordlige Europa og befolkningsgrupperne uden for Romerriget.
Læs mere/køb
BollerSlot

Annette Hoff: Den Danske Tehistorie.
Bogen giver et levende indblik i vores hverdagsliv med tedrikning fra ca. 1660 og helt frem til vor egen tid. Et dybt greb i arkivernes og museernes samlinger giver os helt ny viden om hvordan teen blev en del af mange danskeres dagligdag.
Læs mere/køb
BollerSlot

Annette Hoff: Den Danske Kaffehistorie.
Bogen giver et levende indblik i vores hverdagsliv med kaffedrikning fra ca. 1680 og helt frem til vor egen tid. Et dybt greb i arkivernes og museernes samlinger giver os helt ny viden om hvordan kaffen blev vores mest udbredte nydelsesmiddel.
Læs mere/køb
BollerSlot

Jeanette Varberg: Fortidens slagmarker
Bemærkelsesværdig skildring af vold og krig gennem hele Danmarks oldtid – og med hyppige udblik til Europa og længere væk. En velillustreret og veloplagt bog.
Jeanette Varberg modtog DRs Rosenkjær-pris 2014.
Bogen var nomineret til Weekendavisens Litteraturpris 2014 samt til prisen for Årets Historiske Bog 2014.
Læs mere/køb
BollerSlot